top of page

Om Krystallhjertet

Mitt navn er Heidi Bergh

Jeg er personen bak Krystallhjertet. Jeg er 36år, bor i Våler sammen med mannen min, våre to barn og hunden vår. 

 

Jeg brenner for at flere skal finne sin indre kraft og føle seg trygge i seg selv. På denne indre reisen jeg har hatt, har jeg fått kunnskap og erfaringer jeg gjerne vil dele med deg.

  • Facebook
  • Instagram
Design uten navn (4).png
Kopi av Design uten navn (2).png

Bakgrunn

Jeg har siden jeg var 10 år levd med angst, men fikk først i voksen alder diagnosene A.D.D. og dissosiative lidelser.​ På min reise har jeg funnet verktøy som har hjulpet meg til å komme over mine hindringer og gitt meg god kunnskap til å forandre negative tankemønstre til positive.​

 

I dette arbeidet, gikk det opp for meg at jeg også var på en spirituell reise. For i det du jobber med ditt indre, så jobber du også med det åndelige. Og åndelighet handler om det ubevisste, informasjonen som allerede ligger i deg.

 

​Jeg er oppvokst i byen og det var først når vi flyttet ut på bygda at jeg klarte å fokusere på meg selv og min energi. I alle år har jeg tatt inn andres energier og ikke klart å kjenne forskjell mine og andre sine energier.​ Jeg har funnet litt av min vei til å leve min livsoppgave. Jeg ønsker å veilede deg på veien, og hjelpe deg til å forstå deg selv og hva du kan oppnå om du jobber med deg selv.

bottom of page