top of page
10 Tegn fra guidene dine Er du nysgjerrig på hva det er Her kan du laste ned en gratis gui
dame gudinne, krystaller, shimmer, lys bakgrunn, gull, hvit, jordfarger, mystisk, ånd, pas

FemininSpiritualitet

Hva er feminin spiritualitet?

Er du nybegynner eller helt i startfasen på din spirituelle reise? Føler du en trang til å utforske dine spirituelle evner? Eller føler du at noe ligger rett under overflaten og venter på å bli aktivert?

 

Kanskje du føler deg litt alene på reisen din og ønsker et fellesskap med likesinnede kvinner som står i samme prosess som deg, som du kan dele erfaringer med eller bare en hånd å holde i?

 

Dette husker jeg at jeg sårt savnet når jeg startet på min spirituelle reise. Jeg bare visste at noe lå latent hos meg, men visste ikke hvordan jeg skulle hente det frem, aktivere det eller hvem jeg skulle kontakte. Men det var en del av min reise, og det har gjort at jeg har laget dette gruppeprogrammet akkurat for deg som er midt i startgropa og ikke kan vente med å vil lære mer om det spirituelle.

 

Dette mentorprogrammet er en herlig blanding av alt du trenger for å starte skattejakten på å finne dine spirituelle evner og tilliten til din kraft. Det blir live sendinger, meditasjoner, praktiske øvelser, breakrooms og kanaliseringer. Sammen skal vi lokke frem dine skjulte evner til overflaten, slik at du kan få klarhet, svar og få tilgang på den uendelige visdommen som ligger i din underbevissthet.

 

Det er når du åpner opp for andre innsikter, at du også åpner opp for nye perspektiver. Med et åpnet sinn er det lettere å koble deg på den intuitive delen av deg. Intuisjonen er sjelens GPS. Du vil få tilgang til det Akasha-biblioteket som besitter en gullgruve av spennende og healende informasjon du kan bruke. Jeg vil også gi deg sjelenøkler du kan jobbe med for å løsne blokkeringer du har.

 

Dette vil bli en transformerende reise som vil hjelpe deg med å utforske dine evner og din indre kraft. I løpet av disse 6 ukene, skal vi gå nærmere inn på de ulike temaene i modulene og det er nytt tema hver uke med spennende små eventyr du skal utforske. Dette vil gjøre at du får en dypere forbindelse med deg selv og universet.

 

Du vil få tett oppfølging og du kan i hele perioden stille meg spørsmål. Det vil også bli lysspråk for å hjelpe til med aktiveringene og det blir temaer som klarsyn, åndelige veiledere, kraftdyr, energiarbied osv.

 

Feminin spiritualitet står for at vi sammen skal være i den feminine kraften og støtte hverandre i de ulike prosessene vi går igjennom. Det skal være trygt, ekte og det skal ikke oppleves som skummelt eller skremmende for noen. Vi skal heie på hverandre og hjelpe hverandre frem i jakten på våre skjulte evner og kraft.

 

Bli med på denne magiske reisen og lær hvordan du kan bruke dine spirituelle evner til å forbedre livet ditt og hjelpe andre.

"DU besitter kraften til å koble deg på dine skjulte evner"

Hva vil jeg sitte igjen med?

En følelse av indre ro og klarhet.

- Du vil oppleve at du forstår deg selv bedre.

- Du vil utvikle dine spirituelle evner.

- Du vil kunne bruke dine skjulte evner på en effektiv måte.

- Du vil kunne hente informasjon fra ditt ubevisste sinn.

- Du blir mindre avhengig av å få svar utenfra.

- Du vil elske din alene tid, uten dårlig samvittighet.

- Du vil leve et mer harmonisk liv, fordi du får en dyp forbindelse med universet og dine åndelige veiledere.

dame gudinne, krystaller, shimmer, lys bakgrunn, gull, hvit, jordfarger, mystisk, ånd, pas

Praktisk info om mentorprogrammet

12.august - 22.september 2024

Varighet 6 uker, fra oppstart. Det blir felles oppstart via Zoom, der jeg introduserer dere for hva dere kan vente i programmet og så blir vi litt kjent med hverandre. I første sending blir det også en kakaoseremoni med seremoniell kakao som dere får tilsendt i posten sammen med annet spirituell godis for sjelen. 

 

Live sendingene skjer på formiddagen og består av utveksling av erfaringer, praktiske øvelser, meditasjoner, kanaliseringer, lysspråk og mye annet spennende, det blir som ukentlige hellige space, hvor du kan bare være hele deg som du er. Opptak blir lagt ut på gruppeforumet til de som ikke får blitt med direkte. Det blir utdelt arbeidsbøker som skal gjøres frem til neste samling, da utveksler vi også erfaringer dere har hatt i løpet av uken, dykker ned i et nytt tema og øver oss på nye områder. Du vil også få tilsendt en spirituell startpakke med kakao, bok, kort, krystaller osv. 

Som er pangstart, vil jeg også gi deg en 1-1 veiledningstime (20min) med meg før oppstart av programmet. Her går jeg inn på hva du burde fokusere på under kurset og veileder deg via min intuisjon, energiarbeid og klarsynthet. 

Følelsen du sitter igjen med etter du har investert i deg selv og åpnet opp for dine evner, kan ikke måles i penger, bare i glede, trygghet og ekspansjon! 

Modul 1

Spirituell oppvåkning og tillit

Modul 2

Evner og energiarbeid

Modul 3

Åndelige veiledere

Modul 4

Informasjonen og spirituelle verktøy

Modul 5

Tidligere liv

Modul 6

Bli trygg og veien videre

Når er sendingene?

Torsdager kl. 10.00-11.30

Gjesteforelesere

.....

10 Tegn fra guidene dine Er du nysgjerrig på hva det er Her kan du laste ned en gratis gui

Det var så fint å være med på Feminin Spiritualitet kull 1! Vi fikk et så fint fellesskap, og jeg gledet meg til livesendingene hver uke. Her kunne vi være oss selv, og det var et rom som føltes veldig trygt og godt. Heidi veiledet oss så gjennom kraftulle meditasjoner. Jeg føler jeg er blitt tryggere på meg og mine evner etter dette kurset. Anbefaler å bli med på dette og være en del av et fellesskap med sjelesøstre.

Heidi Førland

10 Tegn fra guidene dine Er du nysgjerrig på hva det er Her kan du laste ned en gratis gui

" Feminin Spiritualitet er et magisk program hvor Heidi veiledet oss steg for steg gjennom ulike spirituelle verktøy. All kunnskapen hennes og støtten hennes er magisk. Pluss det å ha felleskapet i gruppen som deler så åpent var utrolig fint. Jeg har vokst masse gjennom disse ukene ❤️"

Camilla Revang

10 Tegn fra guidene dine Er du nysgjerrig på hva det er Her kan du laste ned en gratis gui

"Vil virkelig anbefale dette programmet! Jeg har vokst mye under disse ukene vi har holdt på ✨. Startet utenfor komforsonen, endte trygg og fått tillit til det som har kommet gjennom kurset! En fin opplevelse jeg ikke ville vært uten! Takk for at du gjør det du gjør, min stjernesøster ✨🙏😇"

Nina Rinden

10 Tegn fra guidene dine Er du nysgjerrig på hva det er Her kan du laste ned en gratis gui

" Har du lyst til å bli bedre kjent med deg selv og guidene dine og alt du klare, i tillegg til å forsterke troen på deg selv… kan jeg anbefale kurset Feminin Spiritualitet ledet av Heidi. Hun er virkelig en inspirerende lysarbeider, healer og intuitivt designer for å nevne noe av styrkene."

Lara mordt

10 Tegn fra guidene dine Er du nysgjerrig på hva det er Her kan du laste ned en gratis gui

" Etter å ha fullført programmet sitter jeg igjen med en enorm tillit til universet, og ikke minst evnen til å stå stødig i min egen kraft. Kan anbefales på det varmeste💕"

Martine Stensby

10 Tegn fra guidene dine Er du nysgjerrig på hva det er Her kan du laste ned en gratis gui

"En nydelig anledning til å dykke ned i spennende spirituelle temaer i et felleskap med likesinnede. Heidi er en inpisrerense å trygg veileder."

Erika Solvik

10 Tegn fra guidene dine Er du nysgjerrig på hva det er Her kan du laste ned en gratis gui

" Programmet er fantastisk om man vil utvikle seg selv og evnene, har fått mye klarhet og utviklet meg. Har klart mye jeg ikke trodde jeg skulle klare🩷✨🦋"

Anonym sjelesøster

OBS! Begrenset antall deltakere

Det er begrenset med plasser, slik at vi skal bli en liten og sammensveiset gruppe, hvor dere skal kunne føle dere trygge på de andre og ha tillit til at dine evner er like viktig som andre sine. 

Det er KUN 14 plasser pr. kull, så om du vil være med på denne magiske reisen, så heng deg på nå.

Jeg gleder meg til å samle sjelegruppen av søstre! Dørene åpnes for påmelding i slutten av Juli, men hvis du allerede nå vil sikre deg en plass, så kontakt meg HER. 

EARLYBIRD pris 7777,-

(Veiledende pris 9999,-)

Prisen kan selvfølgelig betales rentefritt over 3 måneder 2592,- i mnd.

3333,- etter earlybird perioden er over.

Bonus:

Spirituell startpakke (Verdi: 1600,-)

Inneholder diverse godsaker for en spirituell nybegynner.

Bok, orakelkort, seremoniell kakao (50g), krystaller, pendel, røkelse osv. 

Hvem er jeg?

Jeg er forfatter, intuitiv designer og spirituell veileder.

Jeg heter Heidi og er en helt vanlig person som har utviklet mine klarsynte evner fra start, akkurat som du ønsker. Med meg på reisen har jeg også skrevet bok og fått kanalisert orakelkortene mine. Jeg er en kreativ sjel med et stort hjerte for å hjelpe andre kvinner i sin spirituelle reise. Jeg er intuitiv, jordnær, empatisk og har humor, her skal det være gøy å lære! Jeg kanaliserer både lysspråk og budskap fra den andre siden og er god på energiarbeid. Mitt motto er at ting skal være enkelt og konkret, så jeg vil lære bort mine temaer på en enkel måte, for at du skal forstå bedre. Jeg er klar for å ta deg med på en mystisk og spennende reise inn i det ukjente. Blir du med?

kort (2).png
bottom of page