top of page

Sjelereading

"Når sjelen kaller på deg og har en beskjed"

En sjelelesing er en unik tjeneste som kan gi deg verdifull innsikt i din sjels reise. Gjennom denne prosessen kobler jeg meg til sjelen din og jobber med guidene mine for å levere budskap som er relevante for deg på dette tidspunktet.

Er du nysgjerrig på å lære hva sjelen din har å fortelle deg? Book en sjelereading i dag og oppdag hva sjelen din har å si deg.

 

Gjør deg klar til å dykke dypt og utforske ditt innerste jeg med en Sjelereading.

Sjeleresding (1).png

Praktisk info:

"Budskapene som kommer igjennom kan variere."

Skriftlige reading:

Jeg starter med å koble med på sjele-energien din og få tilgang til Akasha-blioteket der all informasjon ligger. Budskapene varierer i lengde og readingene kan være alt fra 2-3 håndskrevne sider. Disse blir først kladdet i det jeg foretar readingen og så ført inn i et fint format og sendt via mail. Om du har noen spesifikke spørsmål til sjelen din, kan du inkludere dem også, ved å skrive disse i kommentarfeltet når du bestiller.

Zoom reading:

Her kan alt skje, jeg starter med en å åpne opp og koble med på din sjele-energi og få tilgang til Akasha-biblioteket for å hente den informasjonen jeg trenger. Her kan du får budskap fra både sjelen din og guidene dine på den andre siden, ofte kommer de også budskap fra nære kjære som har noe å fortelle deg. Det kan også komme kanaliseringer og aktiveringer via lysspråk. Om du har spørsmål til sjelen din eller til andre som kommer igjennom kan du spørre underveis under hele seansen, du har én time til rådighet.

ANBEFALINGER

"Jeg fikk en fantastisk reading av Krystallhjertet i dag. Den traff skikkelig godt, alt stemte og jeg satt å gråt noen skvetter fordi det var koselig å få bekreftelse på at de 2 jeg føler er nære, er der og passer på meg og hjelper meg på min vei. Tusen hjertelig takk for at du ønsket å lese meg, jeg skal ta den med meg videre”

LINDA

"Heidi har gjort både sjelereading og tarot readinger for meg, og jeg er imponert over hennes evner, ærlighet og nøyaktighet på det hun får frem. Jeg ble nesten sjokkert når jeg leste sjelsreadnignen. Det var spot on på flere områder, og jeg fikk frysninger flere ganger når jeg leste det. Det var utrolig fint å få en sjelsreadning, for det gjorde meg bevisst på mine innerste tanker og følelser, og samtidig fikk jeg også en forståelse av for hvorfor jeg går igjennom det jeg går igjennom akkurat nå. Jeg anbefaler Heidi på det varmeste. Hun er genuin og et veldig vamt menneske jeg har stor tillit til.”

LOTTE

"Krystallhjertet gav meg en sjelereading forleden som traff meg på så mange ulike fantastiske måter. Hun er så “onpoint” med det hun fanger opp. Jeg opplevde å få bekreftelser på ting jeg tenkte på for tiden, hun kom med noen ting som gav mening på noe jeg ikke har forstått helt før og jeg følte inderlig at det var meg hun leste. Hvordan hun gang på gang kan treffe så bra på readinger jeg har hatt hos henne er utrolig. Jeg anbefaler virkelig å kontakte henne om du vil ha svar eller er nysgjerrig på hva universet har å si deg. ”

KJERSTI

" Heidi ga meg en fantastisk sjelereading, hvor hun dykket inn i flere aspekter av livet mitt og alt hun sa resonerte og ga meg bekreftelse på det jeg trengte å høre! Hun fikk til å med opp mitt sjelsnavn, som var utrolig gøy å få høre! Jeg er utrolig takknemlig for energien hun legger i arbeidet sitt, det gir klare resultater og veldig god veiledning! Kan ABSLOUTT anbefale henne! Takk takk takk Heidi”

MAIRIAM

“Sjelereading med Krystallhjertet var en veldig spennende og fin lesning 😍 Elsker at sjelen min hadde budskap til meg 🩷 Det var mye som traff veldig og som jeg skal ta med meg videre. Det var veldig gøy at Krystallhjertet fikk opp mitt sjelsnavn og glimt av tidligere liv. Anbefaler absolutt en sjelereading med Krystallhjertet. Dette var virkelig fint 🩷 Tusen takk! 🙏🏻💫”

ANN-THERESE/ GRØNN HARMONI

“ Jeg mottok min sjelereading fra Heidi i dag og den ga meg gåsehud opptil flere ganger 😍Hun er spot on på beskjeder og tegn hun år igjennom at jeg vet hun kanaliserer meg 💫 Jeg fikk også noen beskjeder som jeg virkelig har trengt å høre 🩷 Et ekstra dytt fra både guider og sjelen min. Det kom også frem andre spennende beskjeder og detaljer som jeg gleder meg til å se nærmere på🤩 Anbefaler virkelig Heidi som en kanal for dine beskjeder😊”

UNN TOVE/ UNNderverket

“Sjelereadingen fra Heidi var virkelig så fin, rørende og spennende🥰🙏🏻 Den ga meg flere bekreftelser og en ekstra boost til å fortsette på den nye reisen jeg har lagt ut på✨ Anbefaler på det varmeste å velge Krystallhjertet, dersom du er nysgjerrig på hvilke beskjeder din sjel har å melde🫶🏻”

RENATE SOLLY

" Sjelereadingen jeg mottok fra Krystallhjertet var virkelig magisk! Hun traff så godt på de fleste punkter, bl.a nevnte hun en sangtittel som jeg dagen før readingen gikk og nynnet på🎶Beskjedene jeg fikk var helt i samsvar med hvordan livet mitt er nå, og hva jeg må gjøre for å komme meg videre. Spennende at hun også fikk opp kraftdyret jeg har nå, og sjelenavnet mitt. Hun nevner konkret 3 plasser på kroppen jeg har blokkeringer, og det var helt spot on! Går til fysio og kiropraktor for å løse disse opp, og det kunne hun umulig vite. Kan på det varmeste anbefale Heidi til readinger, tusen takk 💜”

ANNE

bottom of page