top of page

Fjernhealing

"Når du trenger healing eller å gi slipp"

Jeg tuner meg inn på din energi healing for å se hvor dine blokkeringer ligger og jeg fjerner det fra energifeltet ditt slik at du kan heale i dybden.

 

Healingen kraften kommer igjennom til deg og det eneste du skal gjøre er å ligge å ta imot denne kjærlighets-healingen som jeg sender. "

 

"Fjernhealingene er korte med kraftfulle, kroppen får det den trenger å jobbe med!"

DU kan kjenne fysiske ting som prikking i hendene, følelser som kommer opp, en følelse av tilstedeværende. Om du ikke opplever noe, så er det riktig for deg. Healingen kommer alltid igjennom til deg.

Kopi av Tarot.png

Fjernhealing

Pris: 599,-

Praktisk info:

Healingen varer i 30 min og foregår hver for oss. Du finner et sted du ligger behagelig og slapper helt av, min oppgave er å sende deg healing, kjærlighet og åpne dine blokkeringer. 

Du kan oppleve fysiske ting som prikking i hendene, forskjellige følelser kan komme opp, følelse av tilstedeværesle osv. men du kan også oppleve å ikke føle noe. Dette spiller ingen rolle, fordi healingen kommer igjennom uansett og gjør det den skal.

Det er ingen verbal kommunikasjon før healingen, men du vil få en lydfil av meg når vi er ferdige. Der forklarer jeg litt hva jeg har fått opp og jobbet med og du får selvfølgelig mulighet til å spørre om spørsmål du lurer på både før og etter healingen.

"Jeg hadde en veldig god og spennende opplevelse med fjernhealing hos deg. Jeg følte mye, og kjente nærværet ditt - det var som om du var i rommet med meg! Det var fascinerende og gøy. Så fint å få lys og kjærlighet strømmende til meg. Jeg ble litt satt ut av hele opplevelsen, spesielt i ettertid når jeg fikk høre hva du hadde fått opp under healingen - som passet så utrolig bra med mine egne opplevelser. Det føltes helt utrolig at det skulle matche så. Tusen mange takk, jeg fikk lyst på en oppfølgingstime med en gang 😄

Anonym kunde

bottom of page