top of page

Om Krystallhjertet

Mitt navn er Heidi Bergh

Jeg er personen bak Krystallhjertet. Jeg er først i 86, flyttet fra bylivet i Moss til bygda i Våler, bor sammen med samboeren min, våre to barn og hunden vår. 

 

Jeg brenner for at flere skal finne sin indre kraft og føle seg trygge i seg selv. På denne indre reisen jeg har hatt, har jeg fått kunnskap og erfaringer jeg gjerne vil dele med deg.

  • Facebook
  • Instagram
Design uten navn (4).png

Bakgrunn

Jeg har siden jeg var 10 år levd med angst, men fikk først i voksen alder diagnosene A.D.D. og dissosiative lidelser.​ På min reise har jeg funnet verktøy som har hjulpet meg til å komme over mine hindringer og gitt meg god kunnskap til å forandre negative tankemønstre til positive.​

 

I dette arbeidet, gikk det opp for meg at jeg også var på en spirituell reise. For i det du jobber med ditt indre, så jobber du også med det åndelige. Og åndelighet handler om det ubevisste, informasjonen som allerede ligger i deg.

 

​Jeg er oppvokst i byen og det var først når vi flyttet ut på bygda at jeg klarte å fokusere på meg selv og min energi. I alle år har jeg tatt inn andres energier og ikke klart å kjenne forskjell mine og andre sine energier.​ Jeg har funnet litt av min vei til å leve min livsoppgave. Jeg ønsker å veilede deg på veien, og hjelpe deg til å forstå deg selv og hva du kan oppnå om du jobber med deg selv.

Jeg er en kreativ sjel og trenger å utfolde meg kreativt, så jeg har mange ideer og prosjekter på gang hele tiden. Intuitiv design er en av tjenestene jeg tilbyr, hvor jeg får jobbe med både kundens energier og brand.

Jeg har også utviklet mine klarsynte evner, kanaliserer både beskjeder og lysspråk, og har opprettet kontakt med guidene mine. Dette er mine redskaper jeg bruker for å kunne gi god spirituell veiledning til deg, der du er akkurat nå.

Jeg har også vært heldig å få gi en bok om spirituell vekst

og laget orakelkort jeg fikk kanalisert ned.

Smil fra Heidi

bottom of page