top of page

Healing

"Når du trenger healing eller å gi slipp"

Både kropp og sinn trenger healing og noen ganger trenger vi litt hjelp på veien for å klare det.

 

Jeg kobler meg på energifeltet ditt for å se hvor blokkeringene dine ligger og jeg fjerner det fra energifeltet ditt, slik at du kan heale i dybden.

Kopi av Tarot.png

Healing

Pris: 999,-

Veil.pris: 1299,-

Praktisk info:

Du blir tatt godt i mot av meg i mitt healingstudio som er i et lite anneks i hagen, sammen snakker vi litt om hva du ønsker hjelp til.

 

Du ligger på varmt og behagelig på behandlings benken, og jeg vil gå rundt å jobbe med energien din der det trengs.

Healingen varer i i ca. 45 min og så bruker vi litt tid både før og etter til å prate sammen. Min oppgave er å sende deg healing, kjærlighet og åpne dine blokkeringer slik at energien din  flyter bedre i kroppen og du kan føle deg bedre.

Du kan oppleve fysiske ting som prikking i hendene, frysninger, varme, forskjellige følelser kan også komme opp, følelse av tilstedeværelse osv. men du kan også oppleve å ikke føle noe. Dette spiller ingen rolle, fordi healingen kommer igjennom uansett og gjør det den skal.

Siden jeg jobber med feminine energier, er dette kun for kvinner.

(Om du har alvorlige plager eller sykdom, kontakt lege.)

"Jeg hadde en veldig god og spennende opplevelse med fjernhealing hos deg. Jeg følte mye, og kjente nærværet ditt - det var som om du var i rommet med meg! Det var fascinerende og gøy. Så fint å få lys og kjærlighet strømmende til meg. Jeg ble litt satt ut av hele opplevelsen, spesielt i ettertid når jeg fikk høre hva du hadde fått opp under healingen - som passet så utrolig bra med mine egne opplevelser. Det føltes helt utrolig at det skulle matche så. Tusen mange takk, jeg fikk lyst på en oppfølgingstime med en gang 😄

Anonym kunde

bottom of page