top of page

Velkommen!

Så gøy at du har funnet veien hit, da var det noen som guidet deg hit.  ​Let deg frem og start din indre reise!

Velkommen!

Spirituell vekst

å gøy at du har funnet veien hit, da var det noen som guidet deg hit. Her inne kan du bestille boken min "Boken om spirituell vekst", ta nettkurset om spirituell vekst, bestille hjelp til design, meditasjon og finne guider til krystaller osv. Om du ønsker veiledning eller budskap fra kortene mine kan du få det også. ​Let deg frem og start din indre reise!

Boken om spirituell vekst

I denne boken finner du din egen oppskrift på hvordan du skal starte din indre reise. Boken er proppfull av kunnskap, verktøy og refleksjonsspørsmål, slik at du skal få de nøklene du trenger for å nå målene dine. Det handler om å jobbe med ditt indre, se deg sevl i et bra lys og jobbe med skyggesidene dine. Jeg ønsker at du skal ta tilbake din indre kraft og stå trygt i deg selv.

Vil du lære mer om selvutvikling og det spirituelle?

I nettkurset som basert på de samme temaene i boken, vil du være med å pushe deg selv og få lære det grunnleggende om det spirituelle. 

Ønsker du budskap fra kortene?

Her har du muligheten til å få litt klarhet i en situasjon du står i eller kanskje du bare ønsker et generelt budskap fra kortene. Jeg leser intuitivt energien i kortene jeg trekker, samt gir deg en forklaring som medfølger i boken til kortene.

bottom of page