top of page

Available Services

Design uten navn (33).png

Boken om spirituell vekst

Selvutvikling for nybegynnere

Denne boken er proppfull av verktøy som vil hjelpe deg med å finne frem din indre kraft, du vil bli mer trygg på deg selv, du vil lære å lytte til intuisjonen din og du vil ønske å jobbe med ditt indre.

 

Boken er lettlest, du kan bruke den som et oppslagsverk, den har også mange refleksjons spørsmål du kan bruke, for å få mer oversikt over din spirituelle reise.

 

Denne boken gir deg enkle forklaringer på det mest grunnleggende innen selvutvikling og det spirituelle. Den kan gi deg fantastiske aha-opplevelser, den vil gi deg muligheten til å se livet fra et annet perspektiv og du vil kunne lage din personlige verktøykasse med redskaper for å lykkes i nå målene dine.

Krystallhjertet.png

Bedre forståelse

av deg selv

Her lærer du hvordan du oppfatter deg selv og begynner nedstigningen i selvet ditt. Du lærer hva en spirituell oppvåkning er og forståelsen av det åndelige. Ha et åpnet sinn og begynn din indre reise.

Skyggesider og

indre arbeid

Dette er selve kjernen i boken, for her går vi inn på skyggesider og indre arbeid. Det er her forandringene i deg skjer, når du jobber på det indre planet. Du skal bli partner med skyggen din og hente ut din indre kraft.

Intuisjon og

positiv tenkning

Her blir du forklart hva intuisjon er og hvorfor det er så viktig å lære seg å lytte til den og bruke den. Du vil få en innføring i positiv tenkning og alt det positive det bringer med seg. Forandring av negative tankemønstre.

Viljestyrke og

komfortsone

Dette er to sterke temaer, her får du hjelp til å kunne kjenne på mestringsfølelse ved hjelp av å møte triggerne dine og det å kunne tre ut av komfortsonene din. Du lærer også om det å manifestere og hva det er.

Selvet

( deg selv )

I dette kapittelet går vi inn på temaet om selvet, hva er det og hvordan jobbe med det? Her får du også en forandringsprosess skala som kan veilede deg på veien og vise hvor du befinner deg på reisesn din.

Energi, frekvens

og vibrasjon

Her forklarer jeg grunnprinsippene om energi, frekvens og vibrasjon. Du vil få en forståelse av det man ikke kan se med det blotte øyet, men føle. Du få også en energiøvelse du kan gjøre for å beskytte energifeltet ditt.

Den mentale verktøykassen

I siste kapittel får du oversikt over de forskjellige fysiske og mentale verktøyene du kan bruke for å gjøre reisen din litt lettere. Her samler du de verktøyene som passer for deg og du lager din personlige mentale verktøykasse. Gi alle verktøyene en sjanse, du vet aldri hvilken som fungerer best, kanskje er det den du synes høres minst interessant ut?

Krystallhjertet (4).png

Dypdykk i deg selv

Når du først begynner å gå dypere inn i selvet, vil du oppdage nye sider ved deg selv, gjør dette til en spennende oppdagelse fremover. 

“Selv om jeg bare har kommet til kapittel 2 i boka, så må jeg si den er helt nydelig laget. Boka er vakker, enkel å lese den, personlig, med masse å lære og utvikle seg videre på. Jeg gjør som forfatteren, som anbefaler å lese igjennom boka først, for så å gå i gang med oppgavene. Jeg gleder meg! ❤️”

- Elisabeth Flesjø

Design uten navn (15).png

Forhandlere av boken

bottom of page