top of page
10 Tegn fra guidene dine Er du nysgjerrig på hva det er Her kan du laste ned en gratis gui
dame gudinne, krystaller, shimmer, lys bakgrunn, gull, hvit, jordfarger, mystisk, ånd, pas

FemininSpiritualitet

Hva er feminin spiritualitet?

Er du nybegynner eller helt i startfasen på din spirituelle reise? Føler du en trang til å utforske dine spirituelle evner? Eller føler du at noe ligger rett under overflaten og venter på å bli aktivert?

 

Kanskje du føler deg litt alene på reisen din og ønsker et fellesskap med likesinnede kvinner som står i samme prosess som deg, som du kan dele erfaringer med eller bare en hånd å holde i?

 

Dette husker jeg at jeg sårt at savnet når jeg startet på min spirituelle reise. Jeg bare visste at noe lå latent hos meg, men visste ikke hvordan jeg skulle hente det frem, aktivere det eller hvem jeg skulle kontakte. Men det var en del av min reise, og det har gjort at jeg har laget dette gruppeprogrammet akkurat for deg som er midt i startgropa og ikke kan vente med å vil lære mer om det spirituelle.

 

Dette gruppeprogrammet er en herlig blanding av alt du trenger for å starte skattejakten på å finne dine spirituelle evner. Det blir live sendinger, meditasjoner, praktiske øvelser og kanaliseringer. Sammen skal vi lokke frem dine skjulte evner til overflaten, slik at du kan få klarhet, svar og få tilgang på den uendelige visdommen som kommer fra innsiden.

 

Det er når du åpner opp for andre innsikter, at du også åpner opp for nye perspektiver. Med et åpnet sinn er det lettere å koble deg på den intuitive delen av deg. Du vil få tilgang til det Akasha-biblioteket som sitter på en gullgruve av spennende og healende informasjon du kan bruke. Jeg vil også gi deg sjelenøkler du kan jobbe med for å løsne blokkeringer du har.

 

Dette vil bli en transformerende reise som vil hjelpe deg med å utforske dine evner og din indre kraft. I løpet av disse 6 ukene, skal vi gå nærmere inn på de ulike temaene i modulene og det er nytt tema hver uke med spennende små eventyr du skal utforske. Dette vil gjøre at du får en dypere forbindelse med deg selv og universet.

 

Du vil få tett oppfølging og du kan i hele perioden stille meg spørsmål. Det vil også bli lysspråk for å hjelpe til med aktiveringene og temaer som klarsyn, åndelige veiledere, kraftdyr, energiarbied osv.

 

Feminin spiritualitet står for at vi sammen skal være i den feminine kraften og støtte hverandre i de ulike prosessene vi går igjennom. Det skal være trygt, ekte og det skal ikke oppleves som skummelt eller skremmende for noen. Vi skal heie på hverandre og hjelpe hverandre frem i jakten på våre skjulte evner.

 

Bli med på denne magiske reisen og lær hvordan du kan bruke dine spirituelle evner til å forbedre livet ditt og hjelpe andre.

"DU besitter kraften til å koble deg på dine skjulte evner"

Hva vil jeg sitte igjen med?

En følelse av indre ro og klarhet.

- Du vil oppleve at du forstår deg selv bedre.

- Du vil utvikle dine spirituelle evner.

- Du vil kunne bruke dine skjulte evner på en effektiv måte.

- Du vil kunne hente informasjon fra ditt indre.

- Du blir mindre avhengig av å få svar utenfra.

- Du vil elske din alene tid, uten dårlig samvittighet.

- Du vil leve et mer harmonisk liv, fordi du får en dyp forbindelse med universet og åndelige veiledere.

dame gudinne, krystaller, shimmer, lys bakgrunn, gull, hvit, jordfarger, mystisk, ånd, pas

Praktisk info om programmet

Hva får du?

Varighet 6 uker, fra oppstart. Det blir felles oppstart via Zoom, der jeg introduserer dere for hva dere kan vente i programmet og så blir vi litt kjent med hverandre. Live sendingene består av presentasjoner av ukens tema, praktiske øvelser, meditasjoner, kanaliseringer, lysspråk og mye annet spennende. Det blir utdelt oppgaver som skal gjøres frem til neste samling, da utveksler vi også erfaringer dere har hatt i løpet av uken, dykker ned i et nytt tema og øver oss på nye områder. Du vil også få tilsendt en spirituell startpakke med bok, kort, krystaller osv. 

Følelsen du sitter igjen med etter du har investert i deg selv og åpnet opp for dine evner, kan ikke måles i penger, bare i glede, trygghet og ekspansjon!

Modul 1

Spirituell oppvåkning

Modul 2

Spirituelle verktøy

Modul 3

Evner

Modul 4

Guider

Modul 5

Informasjonen

Modul 6

Valgt tema fra deltakerne

OBS! Begrenset antall deltakere

Det er begrenset med plasser, slik at vi skal bli en liten og sammensveiset gruppe, hvor dere skal kunne føle dere trygge på de andre og ha tillit til at dine evner er like viktig som andre sine. 

Det er kun 10 plasser pr. kull, så om du vil være med på denne magiske reisen, så heng deg på nå.

Earlybird tilbud 5.555,-

(Dato ikke satt enda)

(Veiledende pris 8.888,-)

Kan deles opp på 2  mnd. 2777,- pr. mnd 

(etter earlybird-pris  4444,- pr mnd.)

Bonus:

Spirituell startpakke

Inneholder diverse godsaker for en spirituell nybegynner.

Bok, kort, krystaller, pendel, salvie osv.

Hvem er jeg?

Jeg er forfatter, intuitiv designer og spirituell veileder.

Jeg heter Heidi og er en helt vanlig person som har utvikler mine klarsynte evner fra start, akkurat som du ønsker. Med seg på reisen har jeg også skrevet bok og fått kanalisert orakelkortene mine. Jeg er en kreativ sjel med et stort hjerte for å hjelpe andre kvinner i sin spirituelle reise. Jeg er jordnær, empatisk og har humor, her skal det være gøy å lære! Jeg kanaliserer både lysspråk og budskap fra den andre siden og er god på energiarbeid. Mitt motto er at ting skal være enkelt og konkret, så jeg vil lære bort mine temaer på en enkel måte, for at du skal forstå bedre. Jeg er klar for å ta deg med på en mystisk og spennende reise inn i det ukjente. Blir du med?

kort (2).png
bottom of page