top of page

NETTKURS

Ønsker du å lære mer om spirituell vekst?

For nybegynnere og de som føler seg litt fastlåst

Ofte kan man føle at man sitter litt fast, eller trenger hjelp til å komme videre. Spirituell vekst er et nettkurs for deg som har et ønske om å utvikle deg på et dypere plan. Her får du verktøy du kan bruke for å gjøre det lettere for deg å komme i gang med din indre reise. Her får du en enkel innføring i hva selvutvikling er, hvordan bruke det på best mulig måte og samtidig guide deg på din spirituelle reise.

Personlig og spirituell vekst

Et selvutviklingskurs for nybegynnere

En indre reise

Jeg hadde et ønske om å utvikle et nettkurs for de som følte seg litt fast og trengte litt hjelp på veien. Jeg ville skape en enkel guide til de som ønsket å lære mer om seg selv og samtidig åpne opp for sin spirituelle reise. Når jeg selv startet på min spirituelle reise, druknet jeg i selvutviklingsbøker og tips. Derfor har jeg nå samlet mine beste erfaringer, kunnskaper og tipsene til deg, slik at du skal komme lett i gang med din indre reise.

Lykke til!

Oppdag deg selv

Gå på oppdagelsesferd i deg selv og finn din skjulte kraft, hva får deg til å gløde?

Hva får du?

Her får du et nettkurs med 7 moduler. Her får du mange gode mentale verktøy du kan bruke, god selv innsikt, lærer å lytte til intuisjonen din og mye mer innen selvutvikling og det spirituelle.

Vil jeg oppleve endring?

Det vil du! Dette nettkurset gir deg bedre selvinnsikt, mer kunnskap om deg selv og en innføring i det spirituelle. Du vil kunne se ting i et nytt perspektiv og ønske å lytte mer til deg selv.

Hva ønsker du?

Uansett hva du måtte ønske, så vil du klare å nærme deg målet når du jobber på innsiden. Noen ganger må vi se ting fra et litt annet perspektiv, for å få oversikt over hva vi egentlig vil.

Føler du deg fast?

Det gjør vi alle til tider, men vit at det er i disse stille periodene du vokser mest. Om du er i en slik periode nå, er du mest sannsynlig straks klar for neste steg i reisen din. Nå er det din tur til å skinne!

Vakre krystallhjertet

“Takk for ditt nydelige nettkurs! Du har inspirert, gledet og fått meg til å tenke nytt! Jeg er så glad for at du valgte å dele din historie, og alt du har lært og tilegnet deg av kunnskap, innsikter og verktøykasse. Min verktøykasse er nå fylt opp med verktøy. Takk for din magi!"

- Yngvild Nybø

bottom of page